Je můj účet deaktivován? Jsem zablokovaný?

Pokud zjistíš, že některé z tvých aktivit byly označeny jako podvodné a byly diskvalifikovány z žebříčku a tvůj účet ti zobrazuje varování o dočasném omezení - mohlo dojít k označení tvého účtu jako zablokovaného.

V tomto článku jsou uvedeny nezbytné kroky k odblokování a opětovnému používání tvého účtu. Vysvětlíme také možné důvody blokování tvého účtu, abys se v budoucnu vyvaroval/a takovým situacím.

Být zablokovaný může být frustrující, ale přijetí preventivních opatření k vyřešení problému ti pomůže brzy se vrátit na kolo a opět si užívat ROUVY.

 

Proč jsou někteří uživatelé blokováni?

Existují dvě nejčastější důvody, proč může být tvá aktivita blokována:

  • Jedním z nejčastějších důvodů je nesprávné nastavení profilu, například nepřesné měření váhy nebo výšky. ROUVY používá poskytnutá měření k výpočtu virtuálního výkonu a ovládání odporu vedle hodnot trenažéru.
    Pokud jste zadali nesprávná měření, může se zdát, že vaše hodnoty jsou nez lidské. Prosím, přejděte do nastavení PROFILU na ROUVY.com a zkontrolujte, zda je vaše pohlaví, váha a výška správně zadané.
  • Další možností je, že tvůj trenažér není správně připojen. Pokud máš podezření, že tvůj trenažér není správně připojen nebo přenáší nesprávné/ nelidské hodnoty, zkus ho znovu připojit trenažér nebo ho kalibrovat.
    Spolu se správnými měřeními je důležitý také správný a konzistentní přenos dat od trenažéru pro maximální simulaci reálného silničního zážitku na ROUVY. Zde si můžeš zkontrolovat kompatibilitu tvého trenažéru a zde se dozvíš, jak připojit trenažér.

 

Jak zjistit, zda jsi byl blokován

Když jsi blokován, dostaneš oznámení s textem "Tvůj účet je omezený".

Od tohoto okamžiku jsou všechny tvoje aktivní výzvy a online závody zrušeny. Jsi odstraněn ze všech žebříčků a záznamů trasy. Nemůžeš se zúčastnit žádného závodu na trase.

Pokud se pokusíš připojit ke ZÁVODU a stiskneš tlačítko "START ZÁVODU", na obrazovce předtréninkové trasy se zobrazí zpráva: "Nemáš přístup ke závodu. Můžeš jezdit pouze v režimu VYJÍŽĎKA. Tvůj ÚČET je omezený." Toto varování se také objeví v nastavení tvého uživatelského profilu a v sezónních žebříčcích.

Stejně je to i u VÝZEVA a SKUPINOVÝCH JÍZD - když jsi blokován, nemáš k nim přístup.

Můžeš jezdit pouze v režimu VYJÍŽĎKA, dokud není blokace zrušena.

 

Co by měl vyloučený uživatel udělat?

Důrazně doporučujeme::

  • zkontrolovat, zda jsou nastavení a měření tvého UŽIVATELSKÉHO PROFILU správné;
  • znovu připojit a zkalibrovat trenažér a opravit případné nepřesnosti;
  • poté se spojit s naším týmem podpory na adrese support@rouvy.com pro pomoc.

Byl pro vás tento článek užitečný?

Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 261 z 353

Máte další otázky? Odeslat požadavek